Maak kans op een gratis Stress Less gesprek van 45 minuten!

Het is mijn missie ambitieuze vrouwen, die alle ballen in de lucht proberen te houden en continu het gevoel hebben iets te ‘moeten’, waardoor je je onrustig en machteloos voelt, te helpen om je (chronische) stress te verminderen, zodat je weer rust in je hoofd en je lijf krijgt en de ruimte voelt om weer van het leven te kunnen genieten.

Omdat ik mezelf op dit punt begaf een aantal jaar geleden en weet hoe lastig het kan zijn om uit deze ratrace te komen en een eerste stap richting een ontspannen en gelukkig leven te zetten, selecteer ik elke maand twee ambitieuze vrouwen voor een gratis (online) Stress Less gesprek van 45 minuten.

Tijdens dit gesprek kijken we samen naar waar jij op dit moment tegenaan loopt, wat je graag zou willen veranderen en wat de eerste stap kan zijn om dit te bereiken. Ook krijg jij twee tips van mij hoe je meer rust in je hoofd en lijf kunt krijgen.

De bekendmaking vindt altijd plaats op de 15e en de 30e van de maand. Indien je geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht.

Ben jij er klaar voor om samen met mij die eerste stap te zetten? Vul dan onderstaand formulier in en je hoort snel van mij of je geselecteerd bent!

Vul dit formulier in!

"Je hebt altijd een keuze."

Scroll naar boven