Stress Less Gesprek

In 60 minuten inzicht in welke factoren jou stress opleveren en helderheid wat jij NU kunt doen om meer rust in je hoofd en je lijf te krijgen!

Herken jij jezelf in het volgende?

Je bent een ambitieuze vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voor de buitenwereld lijk je het allemaal goed voor elkaar te hebben. Maar in werkelijkheid gaat het helemaal niet zo goed met je…

Je heb namelijk al langere tijd een onrustig en gejaagd gevoel, omdat je altijd iets lijkt te ‘moeten’ en je voor je gevoel honderd ballen tegelijk in de lucht aan het houden bent. Je hoof staat de hele dag ‘aan’, waardoor het piekeren maar door blijft gaan en je vaak last hebt van hoofdpijn en vastzittende schouders.

Je wil graag nú iets veranderen, maar je weet niet goed hoe. Ook voelt het alsof je geen tijd over hebt om een verandering in gang te zetten, omdat je iedere dag weer opgeslokt wordt door alles wat nog moet gebeuren.

Dit voelt niet als leven, maar als overleven en je weet gewoonweg niet waar je moet beginnen. Het lijkt wel alsof je vast zit. Je zou graag iemand hebben die jou op weg helpt met de chaos in je hoofd, zodat je weer overzicht krijgt en helder wordt wat je nu kunt doen voor meer rust in je hoofd en lijf. 

En wil jij…

…Afscheid nemen van de chaos in jouw hoofd en weer overzicht krijgen?

…Weten wat jouw valkuilen zijn en welke factoren jou de meeste stress opleveren, zodat je je gedrag hierop kan gaan aanpassen en je weer rust in je lijf kunt gaan ervaren?

…Door mij een spiegel voorgehouden krijgen, zodat je jezelf niet langer voor de gek kunt houden en je echt een verandering in gang gaat zetten.

…Weten welke angst je in de ogen aan mag kijken om voorgoed afscheid te kunnen nemen van die onrust en stress?

…Weten je wat je nu kunt doen om jouw stress aan te pakken, zodat je de regie over jouw leven weer terug kunt pakken?

"Je hoeft niet de hele trap te zien, om de eerste stap te zetten"

Wat houdt het in?

We voeren een coachgesprek van 60 minuten.

Tijdens dit coachgesprek stel ik jou veel vragen om helder te krijgen op welke vlakken jij jezelf tegenwerkt en waar je dus de verandering mag gaan aanbrengen.

Na afloop van het coachgesprek weet jij precies welke eerste stap(pen) jij nú kan zetten om meer rust in je hoofd en lijf te krijgen.

Aangezien het niet mogelijk is om in 1 uur afscheid te nemen van alles wat zich jarenlang heeft opgestapeld, zal ik aan het einde van de sessie ook bekijken of mijn stress less traject hetgeen is dat je nodig hebt om een duurzame verandering te bereiken op het gebied van meer rust in je hoofd en je lijf.

Het gesprek kan zowel online als in mijn coachpraktijk plaatvinden.

De investering in jezelf is €97,- inclusief BTW.

Ervaringen

''

reviewfoto pien

Pien

“De gesprekken met Lusin heb ik als zeer prettig en inzichtelijk ervaren en ik voelde me gehoord. Ik zat vast in bepaalde denkpatronen en denderde maar door in het drukke bestaan, waarin van mij gevraagd werd. Wat ik erg fijn vond was dat zij ook goed de situatie kent van een druk gezin met jonge kinderen gecombineerd met een baan. Lusin liet zien hoe je de dingen weer van een afstand kunt bekijken, zo gaf zij mij weer een frisse kijk op de levensfase waarin ik nu verkeer. Zo kon ik met handige tips de balans terug vinden én prioriteiten stellen voor mezelf. Door de gesprekken samen is het mij gelukt mijn leven anders in te richten en focus ik me weer op de dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik blij van word. Ik luister weer naar mijn gevoel en naar mijn lijf. Ik kan Lusin als coach van harte aanbevelen.”

reviewfoto martine

Martine

''

“Door de drukte van een gezin en werk was ik het contact met mezelf enigszins kwijtgeraakt. Het voelde alsof ik geleefd werd. Daar wilde ik graag verandering in aanbrengen. Het was heel fijn om dit met behulp van Lusin te doen. Ze heeft me gestimuleerd om dingen onder ogen te zien en dat hielp om stil te staan bij mijn eigen wensen. Daardoor ging ik bewuster keuzes maken. Het heeft er onder andere toe geleid dat ik van baan ben veranderd. Soms heb je gewoon iemand nodig die de juiste vragen stelt om je weer vooruit te helpen. Lusin is een hele fijne coach waarbij ik me op mijn gemak voelde. Ik kan Lusin als coach zeker aanbevelen.”

Mijn lichaam trok aan de rem en ik belandde in een Burn-out

Een lange tijd was ik alle ballen in de lucht aan het houden en stond ik continu AAN. Ik voelde me gestresst en onrustig en was altijd druk met oneindige to-do-lijsten. En wanneer ik even niets hoefde, lukte het me moeilijk te ontspannen, omdat mijn hoofd overuren bleef draaien en het piekeren maar door bleef gaan.

Ik hield mezelf voor dat ik me vanzelf beter zou gaan voelen als het weer wat rustiger was en ik wuifde de zorgen, die de mensen om mij heen over mij uitspraken, weg. Want iedereen heeft het immers toch druk?

Het komt wel goed, zo hield ik mezelf lange tijd voor. Maar niets was helaas minder waar… En omdat ik maar door bleef denderen, trapte uiteindelijk mijn lichaam voor me de rem en belandde ik in een Burn-Out.

Sindsdien schrik ik er iedere keer weer van hoeveel andere ambitieuze vrouwen herkenning hebben in mijn verhaal.

Daarom is het nu mijn missie om ervoor te zorgen dat dit andere gestreste vrouwen zoveel mogelijk bespaard blijft en help ik hen, zowel als ervaringsdeskundige als vanuit mijn achtergrond als psycholoog, weer naar rust in hun hoofd én lijf.

Want ik geloof er oprecht in dat JIJZELF de sleutel bent tot een ontspannen en gelukkig leven!

“Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Je staat nu voor een keuze…

Je blijft je best doen om alle ballen in de lucht te houden. Waarvan jij en ik allebei weten dat, als je zo door blijft gaan, er een moment gaat komen dat je gevoel van onrust en onmacht zo groot is geworden, dat je instort. En hoe ver ben je dan van huis? Wil je het echt zo ver laten komen dat je jezelf ziek moet melden en je niet meer in staat bent om van de bank af te komen?

Want wat kost het je aan tijd, frustratie, verdriet en misgelopen salaris als je een burn-out krijgt en jezelf langdurig ziek moet melden? Waarschijnlijk heb je dan vele gesprekken meer nodig om er weer uit te komen.

ÓF

Je start vanaf nu met kiezen voor jezelf en je gaat samen met mij aan de slag! Want weer plezier hebben in je leven en kunnen genieten van je kinderen, je partner en de kleine dingen in het leven, dát is toch wat je wil?!

Realiseer je goed, tijd is een kostbaar bezit en je kunt het maar 1x uitgeven. Zorg er daarom in ieder geval voor dat je je tijd bewust ‘uitgeeft’ en stop het in zaken die goed voor je zijn in plaats van dat ze je leegzuigen. Jij wil immers toch ook dat het anders wordt?  

Veel gestelde vragen

Dit coachgesprek is bedoeld voor ambitieuze vrouwen, die alle ballen in de lucht proberen te houden en het gevoel hebben altijd iets te ‘moeten’, waardoor zij zich continu onrustig en gestresst voelen. Doordat je hoofd de hele dag ‘aan’ staat en je het gevoel hebt dat er te weinig tijd in de dag zit, denderen je maar door en voel je je machteloos en uitgeput. Iedereen wil namelijk iets van je: je partner, je kinderen, je vriendinnen… Je wil er voor iedereen zijn, alleen vergeet je er voor jezelf te zijn. Je verlangt naar rust in je hoofd en lijf, maar het lukt je maar niet om dit te bereiken. Eigenlijk weet je niet eens waar te beginnen… Je lijkt steeds verder af te zakken in die neerwaartse spiraal en komt er zelf niet meer uit en hebt behoefte aan iemand die met je meedenkt een concreet plan te maken.

De investering is €97,- inclusief BTW.

Als ik zie dat jij een langer traject nodig hebt om van jouw onrust in jouw hoofd en lijf af te komen, dan laat ik je dit weten.

Op dit moment heb ik nog direct plaats. Stuur mij een bericht en je ontvangt binnen 48 uur een reactie van me om een afspraak in te plannen.

Het gesprek kan zowel online als in mijn coachpraktijk plaatvinden. Mijn coachpraktijk is gevestigd op Landgoed Zonnestraal, een voormalig sanatorium dat ontworpen is door de architect Duiker. Het is prachtig gelegen midden in de bossen en de heide tussen Hilversum en Loosdrecht in, waardoor coachsessies ook heel goed wandelend kunnen plaatsvinden.

Wat kost het je aan tijd, frustratie, verdriet en misgelopen salaris als je een burn-out krijgt en jezelf langdurig ziek moet melden? Waarschijnlijk heb je dan vele gesprekken meer nodig om er weer uit te komen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen.

En daarbij, wat is het je waard als je weer plezier hebt in het leven? En kan genieten van je kinderen, je partner en de kleine dingen in het leven? Is dat niet waar het leven over zou moeten gaan in plaats van die continue gehaastheid en stress?

Als je op dit moment totaal niet kunt genieten en jezelf continu leeggezogen voelt, laat dit dan de eerste stap zijn naar een leven vol plezier. Ik nodig je van harte uit om mij een mail te versturen via info@lusincoaching.nl, zodat we samen bekijken of ik je verder kan helpen.

Werk je in loondienst? Weet dan dat veel werkgevers bereid zijn om een coachgesprek (of coachtraject) voor hun werknemer te vergoeden als dit het welbevinden van hun werknemer ten goede komt. Immers heeft een werkgever ook baat bij gezonde werknemers en willen zij niets liever dan voorkomen dat jij overspannen of met een burn-out thuis komt te zitten. Dit kost ze namelijk gemiddeld €250,- per dag.

Vind je het lastig om om een vergoeding te vragen bij je werkgever of weet je niet goed hoe je dit het beste aan kunt pakken? Neem dan contact met me op, zodat ik je hiermee kan helpen.

Ben je ondernemer? Dan mag je de BTW aftrekken.

Zeg eens eerlijk… Hoeveel tijd gaat er nu niet verloren aan zaken die niet bijdragen aan jouw welzijn? Of anders gezegd, hoeveel tijd stop je in dingen die er voor zorgen dat jij je alleen maar steeds minder goed gaat voelen?

Tijd is een kostbaar bezit en je kunt het maar 1x uitgeven. Zorg er daarom in ieder geval voor dat je je tijd bewust ‘uitgeeft’ en stop het in zaken die goed voor je zijn in plaats van dat ze je leegzuigen. Jij wil immers toch ook dat het anders wordt?  

Scroll naar boven