Stress Less Traject

Een exclusief 1-op-1 coachtraject voor rust in je hoofd en je lijf, zodat je weer de ruimte gaat voelen om van het leven te genieten!

Voor de buitenwereld lijk je het allemaal goed voor elkaar te hebben, maar eigenlijk gaat het helemaal niet zo goed met je…

Je voelt je al een tijdje vermoeid, je bent ongeduldiger dan normaal, voelt een continue onrust in je lijf, bent gejaagd en echt plezier heb je eigenlijk ook al lange tijd niet meer.

Doordat je een harde werker bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, vertel je jezelf dat het wel weer beter wordt en dat het wel weer goed komt. Toch wordt je to-do lijstje elke dag langer, terwijl je de hele dag druk in de weer bent alle ballen in de lucht te houden. Je vindt het moeilijk om “nee” te zeggen en voor jezelf te kiezen. Je wilt namelijk niemand teleurstellen en graag voor iedereen klaar staan.

Keer op keer vertel jezelf dat het ‘hierna’ weer rustiger zal worden en dat je je beter zal gaan voelen, al blijkt dat steeds weer een illusie… Je baalt van jezelf maar durft ook niet om hulp te vragen. Je vuile was hang je niet buiten, toch? Dan ben je anderen toch alleen maar tot last? En dit moet je toch wel gewoon zelf op kunnen lossen zoals je altijd met alles doet?

Maar weet je… Je to-do lijst wordt echt niet korter. En ook na vandaag wordt ‘t niet ineens rustiger. Jij bent namelijk ZELF de sleutel tot minder stress.

En soms lukt het gewoon even niet meer alleen en hoeft het ook niet. Om hulp vragen is namelijk geen teken van zwakte. Het is een teken dat je jezelf goed kent en bereid bent om te kiezen voor iets beters.

Heb jij het gevoel dat er te weinig tijd in de dag zit en je overal tekort schiet, waardoor je je vaak gestresst voelt?

Je altijd wel iets ‘moet’, waardoor je vaak onrust ervaart en je je gejaagd voelt?

Je hoofd continu ‘aan’ staat, waardoor het piekeren maar door blijft gaan?

Je elke dag maar doordendert, waardoor je je vaak geleefd voelt?

Je vaak last hebt van hoofdpijn en vastzittende schouders?

Je het lastig vindt signalen van je lichaam op te pikken, waardoor je niet goed aanvoelt wanneer je je grens hebt bereikt?

Je voor alles en iedereen om je heen aan het zorgen bent, maar jezelf daarbij uit het oog verloren bent?

Je graag aardig gevonden wordt, waardoor je het lastig vindt om “nee” te zeggen?

Je niet goed meer weet wat je nu eigenlijk wil of wat je leuk vindt, waardoor je nog maar weinig plezier ervaart?

Je het contact met jezelf aan het verliezen bent of misschien al wel verloren bent, waardoor je jezelf niet meer goed lijkt te kennen?

Hoe zou het voor je zijn als je je niet meer door de dagen heen hoeft te worstelen, maar je weer lekker in je vel zit, zodat je van het leven kan genieten?

Je beter slaapt en je ‘s ochtends weer uitgerust wakker wordt, zodat je bruist van de energie en zin hebt in de dag?

Je het denken los kan laten, waardoor je meer rust en ruimte in je hoofd ervaart?

De onrust in je lijf verleden tijd is, waardoor je lichaam weer ontspannen aanvoelt en je meer kunt hebben?

Je naar de signalen van je lijf kunt luisteren, waardoor je beter aanvoelt waar je grenzen liggen?

Je weer van jezelf een prioriteit maakt en start met kiezen voor jezelf, zodat je ook weer leuke dingen voor jezelf gaat doet?

“In het vliegtuig moet je ook altijd eerst je eigenzuurstofmasker opzetten, voordat je een ander mag helpen”

Dit is wat je krijgt

In dit exclusieve 1-op-1 coachtraject sta ik twee maanden geheel voor je klaar en help ik je zo goed ik kan naar meer rust in je hoofd en je lijf, zodat je weer de ruimte gaat voelen om van het leven te genieten.

Je krijgt 4 coachsessies van 60 minuten, die zowel online als in mijn coachpraktijk kunnen plaatvinden. Mijn coachpraktijk is gevestigd op Landgoed Zonnestraal en doordat het prachtig gelegen is midden in de bossen tussen Hilversum en Loosdrecht, kunnen de coachsessie ook goed wandelend op de hei of in het bos plaatsvinden.

Tijdens het coachtraject werk ik met de volgende drie bewezen stappen:

  1. Tijdens de eerste stap help ik je op de rem te trappen en tot stilstand te komen, om weer rust en ruimte te gaan ervaren in je hoofd en in je lijf. Want pas op het moment dat je dit weer ervaart, ontstaat er ruimte voor stap 2.
  2. Tijdens de tweede stap help ik je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag, je gedachten en je gevoelens. Je leert je ingesleten patronen kennen en stapje voor stapje pas je datgene, dat niet (meer) voor jou werkt, aan naar hoe je het wél wilt. Je leert jezelf en jouw grenzen kennen en durft weer te vertrouwen op je gevoel, waardoor je gaat kiezen voor datgene wat JIJ wilt in plaats van dat je leeft naar andermans verwachtingen.
  3. Tijdens de laatste stap ga je aan de slag om al het geleerde tijdens de coachsessies te integreren in je dagelijkse leven, zodat je, ook na het traject zonder mij, exact weet wat je te doen hebt om spanningsklachten (of misschien wel weer een burn-out) te voorkomen.

Na afloop van elke coachsessie krijg je concrete opdrachten mee naar huis om ook in de tussenliggende tijd aan een blijvende verandering te werken.

Mocht je nou tussen onze coachsessies door vragen hebben of het gevoel hebben vast te lopen, dan mag je mij doordeweeks altijd mailen.

De investering in jezelf is €497,- inclusief BTW. Het is ook mogelijk het coachtraject in termijnen te betalen.

Ervaringen

''

reviewfoto pien

Pien

“De gesprekken met Lusin heb ik als zeer prettig en inzichtelijk ervaren en ik voelde me gehoord. Ik zat vast in bepaalde denkpatronen en denderde maar door in het drukke bestaan, waarin van mij gevraagd werd. Wat ik erg fijn vond was dat zij ook goed de situatie kent van een druk gezin met jonge kinderen gecombineerd met een baan. Lusin liet zien hoe je de dingen weer van een afstand kunt bekijken, zo gaf zij mij weer een frisse kijk op de levensfase waarin ik nu verkeer. Zo kon ik met handige tips de balans terug vinden én prioriteiten stellen voor mezelf. Door de gesprekken samen is het mij gelukt mijn leven anders in te richten en focus ik me weer op de dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik blij van word. Ik luister weer naar mijn gevoel en naar mijn lijf. Ik kan Lusin als coach van harte aanbevelen.”

reviewfoto martine

Martine

''

“Door de drukte van een gezin en werk was ik het contact met mezelf enigszins kwijtgeraakt. Het voelde alsof ik geleefd werd. Daar wilde ik graag verandering in aanbrengen. Het was heel fijn om dit met behulp van Lusin te doen. Ze heeft me gestimuleerd om dingen onder ogen te zien en dat hielp om stil te staan bij mijn eigen wensen. Daardoor ging ik bewuster keuzes maken. Het heeft er onder andere toe geleid dat ik van baan ben veranderd. Soms heb je gewoon iemand nodig die de juiste vragen stelt om je weer vooruit te helpen. Lusin is een hele fijne coach waarbij ik me op mijn gemak voelde. Ik kan Lusin als coach zeker aanbevelen.”

Mijn lichaam trok aan de rem en ik belandde in een Burn-out

Een lange tijd was ik alle ballen in de lucht aan het houden en stond ik continu AAN. Ik voelde me gestresst en onrustig en was altijd druk met oneindige to-do-lijsten. En wanneer ik even niets hoefde, lukte het me moeilijk te ontspannen, omdat mijn hoofd overuren bleef draaien en het piekeren maar door bleef gaan.

Ik hield mezelf voor dat ik me vanzelf beter zou gaan voelen als het weer wat rustiger was en ik wuifde de zorgen, die de mensen om mij heen over mij uitspraken, weg. Want iedereen heeft het immers toch druk?

Het komt wel goed, zo hield ik mezelf lange tijd voor. Maar niets was helaas minder waar… En omdat ik maar door bleef denderen, trapte uiteindelijk mijn lichaam voor me de rem en belandde ik in een Burn-Out.

Sindsdien schrik ik er iedere keer weer van hoeveel andere ambitieuze vrouwen herkenning hebben in mijn verhaal.

Daarom is het nu mijn missie om ervoor te zorgen dat dit andere gestreste vrouwen zoveel mogelijk bespaard blijft en help ik hen, zowel als ervaringsdeskundige als vanuit mijn achtergrond als psycholoog, weer naar rust in hun hoofd én lijf.

Want ik geloof er oprecht in dat JIJZELF de sleutel bent tot een ontspannen en gelukkig leven!

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”

Je staat nu voor een keuze…

Je blijft je best doen om alle ballen in de lucht te houden. Waarvan jij en ik allebei weten dat, als je zo door blijft gaan, er een moment gaat komen dat je gevoel van onrust en onmacht zo groot is geworden, dat je instort. En hoe ver ben je dan van huis? Wil je het echt zo ver laten komen dat je jezelf ziek moet melden en je niet meer in staat bent om van de bank af te komen?

Want wat kost het je aan tijd, frustratie, verdriet en misgelopen salaris als je een burn-out krijgt en jezelf langdurig ziek moet melden? Waarschijnlijk heb je dan vele gesprekken meer nodig om er weer uit te komen.

ÓF

Je start vanaf nu met kiezen voor jezelf en je gaat samen met mij aan de slag! Want weer plezier hebben in je leven en kunnen genieten van je kinderen, je partner en de kleine dingen in het leven, dát is toch wat je wil?!

Realiseer je goed, tijd is een kostbaar bezit en je kunt het maar 1x uitgeven. Zorg er daarom in ieder geval voor dat je je tijd bewust ‘uitgeeft’ en stop het in zaken die goed voor je zijn in plaats van dat ze je leegzuigen. Jij wil immers toch ook dat het anders wordt?  

Veel gestelde vragen

Dit coachtraject is bedoeld voor ambitieuze vrouwen, die alle ballen in de lucht proberen te houden en het gevoel hebben altijd iets te ‘moeten’, waardoor zij zich continu onrustig en gestresst voelen. Doordat je hoofd de hele dag ‘aan’ staat en je het gevoel hebt dat er te weinig tijd in de dag zit, denderen je maar door en voel je je machteloos en uitgeput. Iedereen wil namelijk iets van je: je partner, je kinderen, je vriendinnen… Je wil er voor iedereen zijn, alleen vergeet je er voor jezelf te zijn. Je verlangt naar rust in je hoofd en lijf, maar het lukt je maar niet om dit te bereiken. Je lijkt steeds verder af te zakken in die neerwaartse spiraal en komt er zelf niet meer uit.

Het coachtraject duurt 2 maanden, waarbij we beginnen met een telefonische kennismaking om te bepalen of we beiden een klik voelen en vertrouwen hebben in een samenwerking. Als dit het geval is, zullen er om de week vier coachsessies plaatsvinden, waarin we volgens drie bewezen stappen aan jouw doelen gaan werken. Als na afloop van deze vier coachsessies blijkt dat je behoefte hebt om langer door te gaan, dan is dat uiteraard mogelijk en bespreken we dan de mogelijkheden. 

De investering is €497,- inclusief BTW.

Jazeker, het coachtraject kan ook in 2 termijnen van €249,- inclusief BTW betaald worden. 

Wanneer je mij een bericht stuurt, ontvang je op werkdagen binnen 48 uur een reactie van me, zodat we onze eerste afspraak kunnen inplannen.

Mijn coachpraktijk is gevestigd op Landgoed Zonnestraal, een voormalig sanatorium dat ontworpen is door de architect Duiker. Het is prachtig gelegen midden in de bossen en de heide tussen Hilversum en Loosdrecht in, waardoor coachsessies ook heel goed wandelend kunnen plaatsvinden. Uiteraard kunnen de sessie ook online plaatsvinden als dat je voorkeur heeft.

Wat kost het je aan tijd, frustratie, verdriet en misgelopen salaris als je een burn-out krijgt en jezelf langdurig ziek moet melden? Waarschijnlijk heb je dan vele gesprekken meer nodig om er weer uit te komen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen.

En daarbij, wat is het je waard als je weer plezier hebt in het leven? En kan genieten van je kinderen, je partner en de kleine dingen in het leven? Is dat niet waar het leven over zou moeten gaan in plaats van die continue gehaastheid en stress?

Als je op dit moment totaal niet kunt genieten en jezelf continu leeggezogen voelt, laat dit dan de eerste stap zijn naar een leven vol plezier. Ik nodig je van harte uit om mij een mail te versturen via info@lusincoaching.nl, zodat we samen bekijken of ik je verder kan helpen.

Werk je in loondienst? Weet dan dat veel werkgevers bereid zijn om een coachgesprek (of coachtraject) voor hun werknemer te vergoeden als dit het welbevinden van hun werknemer ten goede komt. Immers heeft een werkgever ook baat bij gezonde werknemers en willen zij niets liever dan voorkomen dat jij overspannen of met een burn-out thuis komt te zitten. Dit kost ze namelijk gemiddeld €250,- per dag.

Vind je het lastig om om een vergoeding te vragen bij je werkgever of weet je niet goed hoe je dit het beste aan kunt pakken? Neem dan contact met me op, zodat ik je hiermee kan helpen.

Ben je ondernemer? Dan mag je de BTW aftrekken.

Zeg eens eerlijk… Hoeveel tijd gaat er nu niet verloren aan zaken die niet bijdragen aan jouw welzijn? Of anders gezegd, hoeveel tijd stop je in dingen die er voor zorgen dat jij je alleen maar steeds minder goed gaat voelen?

Tijd is een kostbaar bezit en je kunt het maar 1x uitgeven. Zorg er daarom in ieder geval voor dat je je tijd bewust ‘uitgeeft’ en stop het in zaken die goed voor je zijn in plaats van dat ze je leegzuigen. Jij wil immers toch ook dat het anders wordt?  

Scroll naar boven